Referencje hydraulika Kraków HyDrOmAX

SAM_3467

Zapoznajcie się z moimi referencjami . Opinie o mojej pracy znaleźć można poniżej a także w sieci ( np Oinie o hydraulik kraków-ranking fachowców
Wykonywałem dla Ciebie usługę? Będę zobowiązany za napisanie opinii poniżej:

 

Ostatnia opinia z portalu”Opinie o hydraulik Kraków-ranking fachowców”

OPINIA: Wymiana całej instalacji w kamienicy z 1937, dodanie nowych punktów. Pan Andrzej wraz z pomocnikiem wykonali cały zakres prac doskonale, zgodnie z moimi życzeniami. Nie bez znaczenia jest fakt, że pan Andrzej jest bardzo sympatyczny. Polecam! Łukasz, Kraków

Księga gości

Pan hydraulik pojawił się tego samego dnia o umówionej godzinie. Wszystko naprawione szybko i sprawnie. Dziękujemy.
poniedziałek, 09 sierpień 2021r. 17:50:15
Wieliczka
Pan Andrzej wykonał u mnie już niejedną usługę. Miły, uczciwy, inteligentny fachowiec. Polecam wszystkim i sam skorzystam, jeśli będzie potrzeba.
czwartek, 17 grudzień 2020r. 23:08:29
Kraków
Pan Andrzej Orłowski montował u mnie baterię umywalkową w łazience, super fachowiec, miły, dokładny , solidny , cena usługi niska, usługa ekspresowa, punktualność -godny polecenia, kontakt zapisałam w moim notesie i z pewnością gdy kiedyś znajdę się w potrzebie będę do pana Andrzeja dzwoniła by prosić o pomoc, bo mam do Niego zaufanie już po pierwszej wizycie
sobota, 23 maj 2020r. 18:04:57
Kraków
Fachowiec zjawił się o umówionej porze, prace wykonal profesjonalnie, szybko, udzielił wielu wskazówek. Jesteśmy z żona pod wrażeniem, serdecznie polecamy.
wtorek, 10 marzec 2020r. 21:43:29
Krakow
Piotr
Rewelacja! Panowie bardzo sympatyczni, pomocni i co najważniejsze- skuteczni. Polecili super rozwiązanie z odpływem w brodziku, byli punktualnie i szybko naprawili usterkę. Serdecznie polecam!!
środa, 04 grudzień 2019r. 17:31:11
Kraków
Dagmara
Pan hydrualik ze współpracownikiem szybko przyjechali i sprawnie wykryli przyczyne cieknacej toalety (niewidoczna wada fabryczna). Polecili gdzie tanio kupić części. Szybki i sprawny serwis.
poniedziałek, 06 czerwiec 2016r. 19:21:08
Kraków
Joa
Pan Andrzej zrobił wszystko fachowo, doradził co i gdzie tanio kupić, a przy okazji fajnie się rozmawiało. Będę polecał znajomym.
poniedziałek, 15 luty 2016r. 12:24:56
Kraków
uczciwie, szybko, i tanio. Przyszedło dwóch panów tego samego dnia co zamawiałem. Uzgodniliśmy ceny 100 zł, ale po fakcie jeszcze prosiłem panów o dodatkową robotę. Nie chciał więcej, no to musiałem mu wciskać dodatkowe 20 złotych. Polecam.
piątek, 16 październik 2015r. 18:14:28
Kraków
Usterka naprawiona sprawnie i działa. Pan służy fachowym doradzctwem przy zakupie części.
piątek, 16 październik 2015r. 08:02:49
Kraków
Karolina
Szybko, sprawnie i w stosunku do konkurencji dużo bardziej przystępnie cenowo.
środa, 15 kwiecień 2015r. 19:02:17
Kraków
Autor:
E-Mail*:
Miasto:
Treść:
* - pola nieobowiązkowe