Referencje hydraulika Kraków HyDrOmAX

SAM_3467

Zapoznajcie się z moimi referencjami . Opinie o mojej pracy znaleźć można poniżej a także w sieci ( np Oinie o hydraulik kraków-ranking fachowców, na forach ) oraz we wpisie Hydraulik Kraków w Miejscach Google.
Wykonywałem dla Ciebie usługę? Będę zobowiązany za napisanie opinii poniżej:

 

Ostatnia opinia z portalu”Opinie o hydraulik Kraków-ranking fachowców”

OPINIA: Wymiana całej instalacji w kamienicy z 1937, dodanie nowych punktów. Pan Andrzej wraz z pomocnikiem wykonali cały zakres prac doskonale, zgodnie z moimi życzeniami. Nie bez znaczenia jest fakt, że pan Andrzej jest bardzo sympatyczny. Polecam! Łukasz, Kraków

Księga gości

Miałem awaryjną sytuację, Pan Andrzej przyjechał w ciągu godziny. Z usterką uporał się błyskawicznie i fachowo. Polecam Pana Andrzeja bo to solidna firma.
środa, 06 marzec 2013r. 19:32:19
Kraków
Paweł
Ostatnio miałam problem z zatkanymi rurami, wystarczył jeden telefon do pana Andrzeja, a rury już po kilkunastu minutach od jego przyjazdu były odetkane. Naprawdę polecam!
niedziela, 03 luty 2013r. 13:10:35
Kraków
Chcialem bardzo podziekowac panu Andrzejowi za szybka i fachowa naprawe mojego zlewu. Wiem ze z kazdym problem z dziedziny hydrauliki zglosze sie do niego. Polecam jego uslugi:)
piątek, 01 luty 2013r. 19:19:36
Krakow
Sebastian
Witam. Bardzo polecam usługi pana Andrzeja. Usterka \'wodna\' naprawiona błyskawicznie. Bardzo polecam. Szybki dojazd i miły kontakt!
wtorek, 29 styczeń 2013r. 08:03:15
Kraków
Pan Andrzej poradził sobie z bezproblemowo i szybko z awarią w moim mieszkaniu, usługa nie trwała długo i za całkiem przyzwoitą cenę. Polecam, Pełen profesjonalizm.
poniedziałek, 28 styczeń 2013r. 19:14:11
Okolice Krakowa
Hydraulik, któremu żadna awaria oraz rura nie jest straszna 🙂 W sumie awaria, która mnie dopadła była drobnostką, ale szybkość i poziom jej wykonania przez pana Andrzeja jest godny podziwu. Polecam na przyszłość 🙂
niedziela, 27 styczeń 2013r. 11:08:41
Kraków
Korzystałem z pomocy Pana Andrzeja gdy mój syn studiujacy w Krakowie miał problemy z zmywarką na swojej kwaterze studenckiej. Wystarczyły szybkie google - hasło hydraulik kraków. I problem zniknął jeszcze tego samego dnia. Goraco polegam, poniewaz Pan Andrzej to bardzo konkretny człowiek, który działa w sposób całkowicie profesjonalny
piątek, 25 styczeń 2013r. 08:20:51
Katowice
Ostatnio od mrozu w ścianie zewnętrznej pękła mi rura. Widocznie oszczędzili styropianu pod czas ocieplenia domku. Znalazłem firmę Pana Andrzeja w Internecie.. zadzwoniłem i byłem zdziwiony: mój problem zlikwidowali w tym samym dniu za rozsądne pieniądze. Zdecydowanie polecam.
czwartek, 24 styczeń 2013r. 12:16:03
Kraków
Witam. Zdecydowanie mogę polecić usługę pana Andrzeja. Problem z przeciekającą uszczelką szybko i bez bałaganu został usunięty. Należy zwrócić uwagę na fakt, że pan Andrzej przyjechał mimo późnej pory. Polecam.
środa, 23 styczeń 2013r. 21:34:33
Kraków
Wojtek
Autor:
E-Mail*:
Miasto:
Treść:
* - pola nieobowiązkowe